Workshops

In Houten worden in het atelier wekelijks workshops gegeven, deze zijn niet alleen gezellig, maar voor zowel beginnende als gevorderde cursisten erg leerzaam. Stap voor stap wordt de techniek voor het maken van de viltenfiguren uitgelegd en steeds verder uitgebreid.

We werken in kleine groepjes, de workshop duurt circa 2 ΒΌ uur en wordt gehouden naar uw keuze op de dinsdagochtend of avond, woensdagochtend, donderdagmiddag of avond.

De workshop kost 7,50 euro per keer, exclusief pakket en/of materiaalkosten, maar wel inclusief een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij. Hoe vaak u wilt komen bepaalt u zelf. U kunt er een 2 wekelijks uitje van maken, maar ook inlopen voor een beperkt aantal bijeenkomsten is mogelijk.

Bel gerust eens om de mogelijkheden te bespreken.

Tijdens de workshops wordt er gewerkt met originele pakketten van onder andere, de ateliers:

Anemoontje, Anke, Ans Sandkuijl, De Oase, Marinke, Pippilotta, Pop en Plank, Tintangel. Maar ook met patroonbladen van: Merita, Septemberspring.

Deze en andere pakketten zijn via mij verkrijgbaar. Ook heb ik veel losse materialen op voorraad, waaronder een assortiment sprookjesvilt van Het Gulden Vlies.